Socialcam for iPhone 2.2

拿手機來拍影片變得更容易、頻率也越來越高。Socialcam for iPhone 的新版本 2.2,納入許多使用者建議的功能,新增登入方式 (除了用 Facebook 登入外,可另建一個 Socialcam 帳號)、更容易搜尋到使用 Socialcam 的朋友 (從 Facebook、Twitter 或通訊錄)、程式內建 11 國新語言,並可編輯你的個人檔案。

In addition to Facebook log-in, you can now create a fresh Socialcam account using your email address. This was one of the most-requested features and now it’s available.

有些影片或許不想公開到 Facebook 上,這個新功能是最多使用者要求的。